Log ind Opret konto
0
Forside >>  Herretøj >>  Fleece jakker >>  Haglöfs Bungy Hood Fleece Jakker Magnetite Herretøj Sort
Haglöfs Bungy Hood Fleece Jakker Magnetite Herretøj Sort [136143855]Haglöfs Bungy Hood Fleece Jakker Magnetite Herretøj Sort
Move your mouse over image or click to enlarge
  • Haglöfs Bungy Hood Fleece Jakker Magnetite Herretøj Sort
Haglöfs Bungy Hood Fleece Jakker Magnetite Herretøj Sort
DKK1,452.12  DKK726.06Spar: 50% off
  • Model: 136143855
  • 8888 Antal på lager
  • Haglöfs Pileus Top Fleece Jakker Magnetite / True Black Herretøj Rød
  • Haglöfs Alder Hood Fleece Jakker Blue Ink / Steel Sky Herretøj
  • Haglöfs Triton Pro Hood Fleece Jakker Magnetite Herretøj Blå
  • Haglöfs Toureing Hood Fleece Jakker Amazon Green / True Bl Herretøj Grøn
  • Haglöfs Astro Ii Top Fleece Jakker Vibrantblue Herretøj

Vælg venligst:Antal

Haglöfs Bungy Hood Fleece Jakker Magnetite Herretøj Sort_checkout
Haglöfs Bungy Hood Fleece Jakker Magnetite Herretøj Sort

Perfekt til enhver udendørs aktivitet, vores Bungy hætte er den mellemlag at have. Dens lavet af Polartec® PowerStretch® Pro ™, en højt vægevirkning og elastisk materiale med en stor varme i forhold til vægt.
Funktioner:
Polartec® PowerStretch® Pro ™ giver fremragende varme til vægt forhold med forbedrede fugtspredende evner
Blød stof til siden af hud komfort og en glat yderside til lagdeling
Meget elastisk stof hele for maksimal bevægelsesfrihed
Ingen skuldersømme for at undgå irritation og forbedre holdbarheden
To midten monteret lynlås hånd varmere lommer til at holde og beskytte dine emner
Flatlocksømme på centrale områder for at reducere bulk og minimere gnidning
Bøjede ærmer for optimeret pasform og bevægelse
Specifikationer:
Vægt: 440 G
Polartec® Power Stretch® Pro ™, 53% Polyester, 38% Polyamid, 9% Elastan, stretch fleece, 241 g / m², bluesign® godkendt
Teknologi:
PAS: At være en del af den verden, vi mener, at vi skal tage sig af det. Ligesom et skridt i ny faldne sne, alt hvad vi gør efterlader et mærke på verden. Vores valg, og vores ansvar, er at træde let.
Hos Haglöfs, anerkender vi, at beklædningsindustrien historisk ikke har været den mest miljøvenlige, og så har vi taget skridt i retning af at reducere vores påvirkning. Ved at tilmelde bluesign® og Fair Wear Foundation, indstilling og møde strenge virkelige verden mål for genbrug og reduktion toksicitet, samt rimelige arbejdsforhold, har vi taget vigtige skridt i retning af en mere bæredygtig forretning, og endnu vigtigere, en mere bæredygtig fremtid.
Take Care er vores parole og vores symbol. Det er nu i centrum for alt, hvad vi gør, integreret del af vores hele processen. Fra øge andelen af genbrugsmaterialer på at udvikle en helt ny fluorocarbon fri Durable Water Resistance behandling, er vi løbende at forbedre hele vores produktsortiment, ikke bare nogle få udvalgte produkter.
Vi er ikke perfekt, og der er meget arbejde endnu, der skal gøres. Men vi har gjort store fremskridt, mødte vanskelige mål, og sæt det næste sæt af stænger endnu højere. Vi mener, at bæredygtighed er afgørende, og vi ser på alle dele af vores forretning for muligheder for at forbedre. På vores rejse ind i fremtiden, vi ønsker at efterlade noget, men fodspor.
I 2015 det svenske fagblad Sportfack tildelt Haglöfs som bæredygtighed Brand of the Year. Prisen blev overrakt til Haglöfs under Swesport, den svenske udendørs og sport messe afholdt i Stockholm den 11. januar 12 th.
"Vi er meget stolte over at modtage denne pris, det er en solid anerkendelse af det hårde og konsekvente arbejde, vi har lagt i bæredygtighed området i de senere år", siger Lennart Ekberg, direktør for Sustainability hos Haglöfs.
Bluesign®: Den bluesign®-mærket på vores produkter betyder, at vi lever op til de høje krav i bluesign®, et frivilligt initiativ for tekstilproducenter til at forbedre deres produktion til den højeste miljøstandard rådighed.
Haglöfs sluttede bluesign® teknologier i 2008. bluesign® Systemet sikrer den højeste grad af forbrugersikkerhed, minimal indvirkning på mennesker og miljøet, og en ansvarlig udnyttelse af ressourcerne. Når vi vælger en bluesign® certificeret materiale vi er sikre på, at det lever op til vores høje krav til miljø, sundhed og sikkerhed.
Den bluesign® standard til formål at fjerne stoffer, der er potentielt farlige for menneskers sundhed eller miljøet fra hele tekstilproduktion kæde - fra garn, farvestoffer og tilsætningsstoffer, til det færdige tekstiler. Et stof, der er blevet godkendt af bluesign® standard sikrer, at dets behandling opfylder følgende krav:
Stoffet itselt er fri for skadelige kemikalier i overensstemmelse med en af de mest strenge "begrænset stof liste" nogensinde published.The farlige komponenter i emissioner til vand, jord og luft fra stof forarbejdning er blevet minimeret. Forbruget af ressourcer som elektricitet og vand, er blevet overvåget og nedbragt så meget som muligt. Arbejdsplads betingelser er blevet godkendt i form af arbejdsmiljø og sikkerhed.
Som bluesign® medlem vores mål er gradvist og kontinuerligt øge vores brug af bluesign® godkendte stoffer. På den måde kan vi garantere sikrere produkter og en reduktion af vores miljøpåvirkning. En Haglöfs produkt bærer etiketten bluesign® produkt er fremstillet af mindst 90% bluesign® godkendt stof og mindst 30% bluesign® godkendt tilbehør.
Vi tog en beslutning, at i 2012, bør 30% af vores solgte tøj være bluesign® produkter. Vi nåede 33%. For 2015 er vi sigter efter 80% bluesign® godkendte klæder.

Køb dine Haglöfs Bungy Hood til den bedste pris! Vores online har ski, Haglöfs Hot Sale København lige dem du går og drømmer om! Find Herretøj til de absolut bedste priser. Læs en detaljeret beskrivelse og anmeldelser fra andre kunder før du køber Haglöfs Bungy Hood. Find de nyeste prisnedsættelser og tilbud, i vores online ski katalog!


Haglöfs - Herretøj - Fleece jakker

Haglöfs Bungy Hood Fleece Jakker Magnetite Herretøj Sort